Profil

Velkommen til Rokkedal El. Hvad enten I har problemer med de hårde hvidevarer, skal have udskiftet el-installationerne over hele huset eller ønsker et tilbud på sammenkobling af virksomhedens netværk, er I kommet til den helt rette. Vi er omkring 50 ansatte, der alle lever og ånder for el – og for at levere områdets bedste service.

​​

På godt jysk er vores filosofi, at ”Vi regner med, at vi også skal være her i morgen”. Det betyder kort og godt, at vi sætter kunden i centrum og holder, hvad vi lover. Både i forhold til tid og pris. Kernen er dialog, og vi går aldrig i gang med større opgaver uden en dybere snak om omfang og forventninger.

​​

Rokkedal El har eksisteret siden 1976, og med mere end 30 års erfaring i værktøjskassen kan vi løfte så godt som alle opgaver for både private og erhverv. Ikke mindst fordi vi konstant forsøger at være på forkant med udviklingen. I 2000 blev Rokkedal El opkøbt af Hessellund El, som i dag ejes af Peter Bosteen – og siden er også Odder Elektro blevet en del af Hessellund-koncernen. Opkøbene har styrket entreprise-afdelingen og tilført stor ekspertise inden for elektroteknik. 

​​

På gensyn næste gang I har brug for en god el-forbindelse.

​Rokkedal El

CVR: 25325249

Jens Juuls Vej 13,
​8260 Viby J

​Vi lever og ånder for el - uanset hvad du har brug for/problemer med, kan vi løse det (både som privat- og ervervskunde). Kontakt os for et uforpligtende tilbud!