Byggeri​

Står I med totalentreprisen på et byggeprojekt, eller er I som privatpersoner i gang med at opføre drømmehuset, er Rokkedal El den oplagte samarbejdspartner. Vi udfører alt inden for moderne el-installation, bl.a. intelligente installationer som Smart House og IHC-Net – og er naturligvis ligeså rutinerede inden for renoveringsarbejde som inden for nybyggeri.

Vi udfører alle former for traditionelt el-arbejde i byggeri og installerer og servicerer desuden følgende:

  • Alarmsystemer (tyveri og tåge)
  • Antenner
  • Telefoni og kommunikation
  • CTS (Central Tilstandskontrol og –Styring)

Et CTS-anlæg er en økonomisk og miljørigtig løsning i nybyggeri. Anlægget fører løbende kontrol med en bygnings driftsforbrug, fx vandtemperaturen og elforbruget, og registrerer tallene. Konstaterer anlægget uregelmæssigheder i forhold til det normale, giver den alarm via computer, mobiltelefon eller personsøger. Hessellunds CTS-installationer tager altid udgangspunkt i individuelle krav til anlægget, så I får en løsning, der opfylder netop jeres behov.

I er altid velkomne til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på installationsarbejde af enhver type. Det gælder også, hvis I har behov for professionel rådgivning, inden I går i gang med et projekt.​

​Hessellund & Rokkedal El A/S

CVR: 20410043

Jens Juuls Vej 13,
​8260 Viby J

​Vi lever og ånder for el - uanset hvad du har brug for/problemer med, kan vi løse det (både som privat- og ervervskunde). Kontakt os for et uforpligtende tilbud!