Tele & Data​

Vores Tele & Data afdeling har en solid knowhow inden for installation, drift og service af tele- og datakommunikation. Har jeres virksomhed brug for nyt telefonanlæg, et nyt omstillingsbord eller en ny telefoncentral, står vores specialister parat til at løse opgaven.

​Vores kompetencer inkluderer bl.a.:

  • Grundlæggende kommunikationsstrukturer og –systemer
  • Specialløsninger inden for datanetværk med servere, sammenkobling af netværk, hjemmearbejdspladser m.m.
  • Sammenkobling af telefonomstillingsanlæg i netværk
  • Sammenkobling af telefon- og EDB-systemer
  • Oprettelse og konvertering af telefonforbindelser (partnerslag under TDC)

Uanset hvad jeres behov inden for tele og data er, er I altid velkomne til at kontakte vores Tele & Data-afdeling for et uforpligtende tilbud.​

​Rokkedal El A/S samarbejder med Aastra​

Aastra er en af verdens førende leverandører af telefonsystemer til alle typer og størrelser af virksomheder. Aastras telefonsystemer kan skaleres og udvikle sig i takt med, at din virksomhed udvikler sig og får behov for mere avancerede kommunikationsløsninger takket være åbne standarder.

Aastras telefonsystemer tæller både avanceret IP-kommunikationsløsninger og traditionelle telefonanlæg med omstillingsbord - samt kombinationer af begge.

Det er desuden sikkert at investere i et Aastra telefonsystem.​

​Hessellund & Rokkedal El A/S

CVR: 20410043

Jens Juuls Vej 13,
​8260 Viby J

​Vi lever og ånder for el - uanset hvad du har brug for/problemer med, kan vi løse det (både som privat- og ervervskunde). Kontakt os for et uforpligtende tilbud!